...
AgroGo

AgroGo Team

Noua pagină de produs din AgroGo

2018-03-18

De fapt, pagina de produs nu e chiar nouă, dar în această perioadă ea a fost refăcută din temelii.

Pagina de produs (pe care o găsiți și în secțiunea Prețuri) cuprinde detalii, în principal prețuri și statistici, care au legătură cu produsul ales.


Noua pagină de produs a fost mult optimizată față de varianta anterioară. Pe lângă simplificarea paginii prin comasarea unor secțiuni, au fost introduse noi informații în pagină, pentru o informare mai bună și rapidă.

Puteți vedea mai jos o imagine cu partea de început din noua pagină (exemplu pentru Porumb):



Enumerăm în continuare câteva din noutățile aduse în această pagină:

  • Tabelul cu prețuri conține acum un mini-grafic, care indică evoluția prețurilor în ultima perioadă.
  • Datele statistice oferite lunar de USDA vor fi de acum sintetizate într-o secțiune dedicată. Aceasta vă poate ajuta să vă faceți o imagine rapidă asupra evoluției lunare a stocurilor, producției și consumului. (pentru versiunea Profesional)
  • Secțiunea de grafice cu istoricul prețurilor a fost comasată acum într-un singur grafic, care vă permite schimbarea sursei (și comparații cu alte surse pentru versiunea  Profesional)
  • Graficul cu comparația multi-sezon este acum vizibil de la bun început. El vă permite să comparați evoluția prețurilor din acest sezon cu cea a ultimelor sezoane.
  • Cotațiile futures de la diverse burse sunt de acum și ele vizibile din start în graficul curba futures și în formă tabelară. Ele indică prețurile curente de tranzacționare pentru contracte cu livrare la termene viitoare și vă pot indica posibile tendințe pe viitor,
  • Secțiunea din sumarul tradus al rapoartelor USDA care ține de produsul ales este și ea vizibilă în această pagină.
Vă invităm să explorați pagina și binențeles, orice feedback este apreciat.