...
AgroGo

AgroGo Team

Preturi mazare si un concurs [Newsletter - 02 Apr 2017]

2017-04-02

Pentru că mai mulți clienți ne-au cerut, am adăugat zilele acestea un nou produs: mazărea. Am înțeles că devine o cultură tot mai importantă pentru fermieri (încurajată și de APIA), de aceea apare nevoia prețurilor de referință. Momentan pentru mazăre avem prețuri din Franța (actualizate periodic) și ne vom strădui să identificăm și alte surse. De asemenea, de acum înainte mazărea poate fi tranzacționată și în piața AgroGo. Pentru a vedea prețuri și alte detalii vă așteptăm pe agrogo.ro


Legat de serviciul pe care îl oferim, doresc să vă anunț că suntem bucuroși să avem, la doar cinci luni de la lansare, peste 860 de utilizatori înregistrați pe platforma AgroGo și un cumul de peste 240.000 tone în ofertele plasate. 
Misiunea noastră de a oferi prețul de referință și de a fi o busolă pe piața cerealelor se regăsește, de luna aceasta, și în logo-ul nostru (pe care l-am dezvoltat împreună cu partenerii noștri de la Avadanei Communications).

În încheiere, vă reamintesc faptul că, în perioada 6-9 aprilie, vom fi prezenți la târgul AGRARIA (Pavilion, stand A39). Am pregătit un concurs cu premii pentru fermierii și comercianții care sunt la curent cu piața cerealelor. Premiile constau în abonamente de o lună AgroGo Profesional și AgroGo Trade.
Vă invităm, cu drag, să ne cunoaștem și, cu unii dintre voi, chiar să ne revedem.

O săptămână rodnică!