...
Vasile Topac

AgroGo Cofounder

Bilantul la 1 an de activitate al AgroGo

2017-10-09

În urmă cu 1 an lansam oficial serviciul online AgroGo, iar la sfârșit de Octombire 2016 am scris primul newsletter :) . De atunci, în mod regulat trimitem newsletterul în care încercăm să aducem informații de interes pentru domeniul agro-financiar, sau să prezentăm noi module, funționalități sau opțiuni din serviciul nostru online. 



Acum, la împlinirea unui an de existență, ne-am gândit să prezentăm un mic bilanț al realizărilor. Voi enumera mai jos lucruri care credem că merită menționate. Avem:
2192 de conturi create în AgroGo
766.000 de tone cereale în oferte plasate în piaţa AgroGo
105 clienți abonați.
- O medie de 2500 vizitatori unici pe site pe săptămănă (46% rata celor care revin pe site).
- analize despre evoluția prețurilor la cereale, realizate de echipa AgroGo, preluate de peste 50 de publicații din România (de la cele mai mari ziare de business sau agribusiness din țară, radiouri și televiziuni până la ziare locale).

Nu știm dacă sunt cifre bune sau rele? Binențeles că se putea și mai bine...
Noi ne mulțumim însă și cu aceste realizări; nu credem în succesul obținut peste noapte și ne dorim o creștere de durată.

Dorim să mulțumim tuturor celor care ne sunteți aproape, în special clienților plătitori, care susțin activitatea noastră!
Îi invităm şi pe ceilalţi, care consideră că serviciul nostru le poate fi de folos, să ne susţină şi să profite de oferta promoţională la abonamente din aceste zile. 
Sunt cele mai mari reduceri pe care le-am făcut până acum, fiind valabile până Miercuri, 11 Oct 2017
Pentru detalii despre abonamente sau modul de abonare va rugăm să accesați pagina: http://www.agrogo.ro/ro/promo sau să ne contactați.

La final, vă reamintim de deschiderea noastră față de sugestii și critici și vă reasigurăm de neutralitatea noastră în procesul de tranzacționare cereale.