...
Vasile Topac

Cofondator AgroGo

Noutăți în Piața AgroGo - suport pentru monede străine și filtre

2017-10-23

În ultima vreme ne-am concentrat pe secţiunea Piaţa din AgroGo, secțiunea care vă permite să plasaţi oferte de vânzare sau cumpărare şi să intraţi în legătură cu ofertanţii.
Poate că unii aţi observat deja că au început să apară mici schimbări în Piaţă, de exemplu Filtrele din Piață, care vă permit să restrângeți ofertele afișate la un anumit produs (dintr-un singur click) sau modul în care arătăm detalile unei oferte și lista de oferte similare.

Una dintre cele mai mari schimbări este faptul că de acum piața va ține cont de moneda aleasă de dumneavoastră în aplicație (și va converti automat prețurile afișate, pe baza cursului BNR):De asemenea, dacă până acum ofertele puteau fi plasate doar în RON, de acum puteți alege în ce monedă să fie plasată oferta dumneavoastră. 
Această schimbare era esențială pentru promovarea pieței AgorGo la clienții din străinătate și pentru a conecta ofertele din România cu cele de peste hotare.

Avem în lucru și alte funcții noi pentru Piața din AgroGo.ro, pe care le vom face cunoscute pe măsură ce le vom finaliza.