AgroGo

Serviciu pentru informare și vânzare/cumpărare produse agricole.
Conturi deschise
500
Tone cereale î n Piața AgroGo până azi
100000

Misiunea

Misiunea AgroGo este aceea de a ajuta agricultorii să vândă produsele agricole cât mai eficient. AgroGo oferă acces la prețurile produselor agricole din România și de pe principalele burse internaționale (Paris, Chicago...).  De asemenea,  AgroGo permite vânzarea/cumpărarea în mod organizat a produselor agricole,  fiind o alternativă simplificată a burselor de mărfuri.


Cine suntem?

Fondatorii AgroGo au o experiență vastă în domeniul aplicațiilor pentru tranzacții bursiere.  Aceștia au dezvoltat aplicații pentru bursele de mărfuri din Chicago și alte mari burse din lume. 
Acum dorim să preluăm concepte de tranzacționare organizată a cerealelor la burse, să le simplificăm și să le facem accesibile oricărui producător agricol de pe piața din România.


Apariții în presă


Abonamente

După perioada gratuită de testare,  accesul în serviciul AgroGo se face pe bază de abonament.  Momentan există două tipuri de abonament:
  • AgroGo Trade - include acces la prețurile cerealelor, evoluții, analize,  știri, vreme,  plus posibilitatea de a vinde/cumpăra produse agricole
  • AgroGo Profesional - include toate funcționalitățile versiunii Trade plus module de analiză a profitabilității, alerte de preț și piață, analize futures, grafice comparative, ...
Pentru mai multe detalii vezi rubrica abonamente

Termeni și condiții pentru folosirea AgroGo.

Contact

AgroGo este dezvoltat de compania Interactions Lab SRL.Pentru ajutor, abonamente, probleme sau sugestii va rugam sa ne contactati prin: